ویزای شینگن

شنگن یا شینگن به منطقه ای در اروپا گفته می شودکه شخص دارنده ویزای شینگن می تواند به ۲۶ کشور این حوزه سفر کند. کشورهای عضو شینگن عبارتند از: «اتریش» ،«بلژیک»، «جمهوری چک» «دانمارک» «استونی» «فنلاند» «فرانسه» «آلمان» «یونان» «مجارستان» «ایسلند» «ایتالیا» «لتونی» «لیختن‌اشتاین» «لیتوانی» «لوکزامبورگ» «مالت» «هلند» «نروژ» «لهستان» «پرتعال» «اسلواکی» «اسلوونی» «اسپانیا» «سوئد» و «سوییس» است.

ویزای شینگن همانند سایر ویزا ها بسته به نوع هدف و ماهیت سفر به سه دسته زیر تقسیم می شود:

  • ویزای اتحادیه شینگن یا Uniform Schengen Visa (USV)
  • ویزای اعتبار محدود منطقه‌ای یا Limited territorial validity visa (LTV)
  • ویزای ملی یا National Visa

مراحل صدور ویزای شینگن به شرح زیر است:

مراحل صدور ویزا برای تمامی کشورهای حوزه شینگن با اندک تغییراتی یکسان است و اطلاعات فرم درخواست با تفاوتی ناچیز برای ارائه به سفارت تقریباً مشابه می‌باشد. برخی از سفارت‌ها در تهران با ایجاد دفاتر VFS، انگشت‌نگاری و دریافت مدارک را به آنها منتقل کرده‌اند.

برای اخذ ویزا ابتدا باید از سفارت مربوطه وقت گرفت که معمولاً به صورت آنلاین انجام می‌گیرد. ذکر این نکته ضروری است که پیش از تعیین وقت، مسافر می‌بایست تاریخ سفر خود را مشخص و طبق آن اقدام به گرفتن وقت نماید. روز ورود به سفارت باید در بازه زمانی بین ۲۰ تا ۹۰ روز پیش از خروج از ایران باشد. زمان بررسی مدارک و صدور ویزا معمولاً بین ۲ تا ۳ هفته طول خواهد کشید و طی این مدت گذرنامه نزد سفارت باقی خواهد ماند.

ویزای شینگن

مدارک لازم

مدارک ذیل به طور معمول در سفارت‌های حوزه شینگن در تهران باید ارائه شود. مدارک دیگر بسته به سفارت مورد نظر می‌تواند اضافه شود.

  • ترجمه شناسنامه
  • اصل گذرنامه با مدت اعتبار شش ماه و گذرنامه‌های قدیمی متقاضی
  • ترجمه اسناد اموال غیرمنقول متقاضی
  • ترجمه سند ازدواج
  • اصل پرینت گردش حساب سه (یا شش) ماه گذشته و موجودی حساب
  • دو قطعه عکس رنگی ۳٫۵ در ۴٫۵
  • ترجمه مدارک شغلی شامل گواهی اشتغال به کار، پروانه کسب، لیست بیمه، کارت پرسنلی، حکم یا کارت بازنشستگی
  • مدارک تحصیلی (در صورت دانشجو یا دانش‌آموز بودن)
  • اصل یا کپی دعوت‌نامه

نمونه فرم شینگن

Schengen-CheckList

*تمامی مدارک فوق می‌بایست به زبان مورد درخواست سفارت مربوط ترجمه شده باشند. همچنین با توجه به چک‌لیست هر سفارت ممکن است مدارک را با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه از متقاضی درخواست کنند.

جهت مشاوره و اخذ ویزای شنگن با کارشناسان نیلاگشت در تماس باسید:

تماس تهران ۱۷۶۵

دفتر تهران ۲۲۰۱۲۵۸۶

تماس مستقیم واتساپ:۰۹۱۲۰۰۴۵۲۵۷

VISA@NILAGASHT.COM

ویزای شینگن