ویزای-چین

نیلاگشت علاوه بر ویزای توریستی کانادا، شینگن و دبی فعالیت می کند. در اخذ ویزای سایرکشورها همچون چین،ایران،استرالیا،انگلستان و هند تخصص دارد

معرفی کشور استرالیا

استرالیا کشوری در نیمکره جنوبی و محاط بین اقیانوس‌های هند و آرام است. پایتخت آن کانبرا و شهرهای مهم آن سیدنی، ملبورن و آدلاید می‌باشد. این کشور با مساحت حدوداً ۷٫۵ میلیون متر مربع، ششمین کشور پهناور دنیاست. استرالیا در سال ۱۹۰۱ از بریتانیا استقلال یافت ولی با این حال به صورت تشریفاتی همچنان نخست‌وزیر آن، نماینده ملکه الیزابت دوم به حساب می‌آید.

پیشینه این کشور به قبایل بومیان استرالیایی برمی‌گردد که به مدت ده‌ها هزار سال بدون ارتباط با سایر نقاط دنیا در این سرزمین می‌زیستند. ابتدا هلندی‌ها در قرن هفدهم و پس از آن «جیمز کوک» دریانورد بریتانیایی در قرن هجدهم این سرزمین پهناور را کشف کردند که بریتانیایی‌ها آن را به مستعمرات خویش اضافه نمودند. در سال ۱۹۰۱ ملکه ویکتوریا به این کشور استقلال سیاسی اعطا کرد و در سال ۱۹۹۹ مردم استرالیا با اکثریت آراء به تحت قیمومیت بودن ملکه رأی دادند تا همچنان «فرماندار کل» از طرف او به صورت تشریفاتی تعیین شود.

استرالیا با جغرافیای متنوع و آب و هوای معتدلی که دارد یکی از ثروتمندترین کشورهای دنیا به حساب می‌آید. گردشگری یکی از ارکان اصلی اقتصاد پویای این کشور را تشکیل می‌دهد.

ویزای استرالیا

انواع ویزاهای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا انواع مختلفی دارد و هر کدام برای هدف خاصی صادر می‌شود:

  • ویزای توریستی گردشگری: با این ویزا می‌توان به مدت ۳، ۶ یا ۱۲ ماه به کشور استرالیا سفر کرد و هزینه آن ۱۴۰ دلار استرالیا می‌باشد.
  • ویزای توریستی خانوادگی: چنانچه یکی از خویشاوندان شما در استرالیا به صورت قانونی اقامت دارد، می‌توانید از طریق دعوت‌نامه به استرالیا سفرکنید. هزینه صدور این ویزا ۱۴۰ دلار استرالیا و مدت اعتبار آن ۳، ۶ یا ۱۲ ماه است.
  • ویزای توریستی کاری: این ویزا مخصوص افرادی است که جهت شرکت در کنفرانس‌ها، مصاحبه‌های شغلی یا قراردادهای کاری قصد سفر به استرالیا را دارند. مدت اعتبار این ویزا ۳، ۶ یا ۱۲ ماه و هزینه آن ۱۴۰ دلار استرالیا می‌باشد. در ضمن، با این ویزا مسافر مجاز به کار در استرالیا نخواهد بود.
مدارک لازم
  • پر کردن فرم مخصوص به نوع انتخابی ویزا
  • اصل شناسنامه و کارت ملی
  • پاسپورت با مدت اعتبار حداقل ۶ ماه
  • پاسپورت های قبلی متقاضی
  • دو قطعه عکس رنگی ۶ در ۴
  • کارت پایان خدمت
  • اصل اسناد اموال غیرمنقول
  • پرینت ۶ ماهه حساب بانکی و موجودی حساب
  • دعوت‌نامه (در صورت اقدام از طریق ویزای خانوادگی یا کاری)
  • مدارک شغلی اعم از گواهی شغلی، بیمه و فیش حقوقی و یا جواز کسب

 

*تمامی مدارک فوق می‌بایست دارای ترجمه رسمی انگلیسی باشد.

 

برای گرفتن ویزای استرالیا نیازی به مصاحبه نیست و مدارک به صورت آنلاین برای سفارت ارسال خواهد شد. زمان رسیدگی به درخواست ویزا از طرف سفارت از ۱۹ تا ۳۴ روز کاری می‌باشد.

برای اطلاع از انواع ویزاها و مشاوره تخصصی با کارشناسان ما در دفتر تهران تماس بگیرید.

تماس تهران ۱۷۶۵

دفتر تهران ۲۲۰۱۲۵۸۶

تماس مستقیم واتساپ:۰۹۱۲۰۰۴۵۲۵۷

VISA@NILAGASHT.COM

ویزای چین

کشوری با بیش از یک میلیارد جمعیت واقع در شرق این کره خاکی. یکی از قدیمی‌ترین تمدن‌های باستانی دنیا با دیدنیهای شگفت‌انگیز. کشور معبدهاو بزرگترین دیوار دنیا با طول بیش از ۲۱هزار کیلومتر. این غول صنعتی دنیا در قرن بیست‌ویک میزبان تجار و صنعتگران بسیاری از سراسر دنیا از جمله ایران بوده است.ویزای چین

ویزای-چین

انواع ویزای چین

ویزای تجاری این ویزا ۳ ماه اعتبار داشته که فقط ۳۰ روز از این مدت را می‌توان در خاک کشور چین اقامت داشت.
  

ویزای چندبار ورود

این ویزا به مدت یک سال صادر شده و می‌توان با آن به دفعات وارد کشور چین شد. برای اخذ ویزای چندبار ورود چین وجود حداقل ۴ ویزای تجاری در پاسپورت متقاضی الزامی است.

ویزای گروهی

 

اعتبار این ویزا ۱ ماه بوده و می‌توان با آن ۱۴ روز در کشور چین اقامت داشت. این ویزا برای حداقل ۵ نفر صادر می‌شود که فقط به صورت گروهی می‌توانند وارد کشور چین شوند.
  

ویزای توریستی

این ویزا که ویزای L نیز به آن گفته می‌شود، برای افرادی صادر می‌گردد که به عنوان گردشگر یا دیدار خانواده به کشور چین قصد سفر دارند. ویزای توریستی برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود.

از لحاظ مدت زمان صدور ویزا، کنسولگری چین در ایران در دو حالت عادی و فوری اقدام می‌کند. صدور ویزای عادی بین ۱۰ تا ۱۴ روز و ویزای فوری بین ۵ تا ۷ روزه صادر می‌گردد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای چین

۱- تکمیل فرم مشخصات فردی

۲- اصل گذرنامه؛ با اعتبار حداقل ۶ ماه بیش از تاریخ سفر

۳- شناسنامه

۴- دو قطعه عکس ۴*۶

۵- تمکن مالی

۶- رزرو بلیط برای تاریخ رفت و برگشت

اعتبار ویزای توریستی انفرادی چین ۳۰ روز می باشد ؛و ویزای مسافر  داخل پاسپورت درج می شود.

ویزای مولتی تجاری  ۶ ماهه چین  با داشتن حداقل ۳ عدد ویزای تجاری صادر می شود و مدت خروج از ایران در این نوع ویزا ۶ ماه از زمان صدور و مدت اقامت در کشور چین به مدت ۱ ماه از زمان ورود در هر بار ورود می باشد.همچنین محدودیتی برای تعداد دفعات ورود به کشور چین برای این مسافران وجود ندارد

جهت اخذ ویزای چین با کارشناسان ما در تماس باشید:

تماس تهران ۱۷۶۵

دفتر تهران ۲۲۰۱۲۵۸۶

تماس مستقیم واتساپ:۰۹۱۲۰۰۴۵۲۵۷

VISA@NILAGASHT.COM

ویزای هند

سفر به بزرگترین سرزمین تضادها، رنگ ها و زیبایی های شگفت انگیز

در گذشته متقاضیان ویزای هندوستان میبایست زمان زیادی را صرف انجام مراحل ویزا می کردند تا پس از بررسی مدارک، انگشت نگاری و در بعضی مواقع مصاحبه، مدارک متقاضی برای صدور ویزا به سفارت ارجاع داده شود.

از ابتدای سال ۹۷، دولت هندوستان برای راحتی مسافران و تسریع روند صدور ویزا، شرایط اخذ ویزای الکترونیکی را برای متقاضیان فراهم آورده است.

ویزای هند

انواع ویزای توریستی/تجاری الکترونیکی هندوستان

اعتبار این ویزا از زمان صدور (Issue Date ) به مدت یک ماه می باشد و از زمان ورود متقاضی به کشور هندوستان یک ماه اعتبار خواهد داشت.

این ویزا به صورت دبل (دوبار ورود) صادر می گردد.

  • ویزای توریستی/ تجاری الکترونیکی یک ساله هندوستان:

اعتبار این ویزا از زمان صدور (Issue Date ) به مدت یک سال می باشد و محدودیتی برای اولین ورود برای این ویزا وجود ندارد.

در هر بار ورود متقاضی می تواند به طور پیوسته حداکثر ۹۰ روز اقامت داشته باشد.

این ویزا به صورت مالتی (چند بار ورود) صادر می گردد.

  • ویزای توریستی/ تجاری الکترونیکی پنج ساله هندوستان:

اعتبار این ویزا از زمان صدور (Issue Date ) به مدت پنج سال می باشد و محدودیتی برای اولین ورود برای این ویزا وجود ندارد.

در هر بار ورود متقاضی می تواند به طور پیوسته حداکثر ۹۰ روز اقامت داشته باشد.

این ویزا به صورت مالتی (چند بار ورود) صادر می گردد.

مدارک لازم برای ویزای الکترونیکی هندوستان:

ویزای هند

  • اسکن صفحه اول پاسپورت به صورت کامل با اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ سفر
  • اسکن عکس پرسنلی پشت سفید
  • فرم تکمیل شده اطلاعات فارسی
  • در صورت سفر قبلی به هندوستان (اسکن آخرین ویزا به علاوه مهر ورود و خروج مورد نیاز است.
مدت زمان لازم برای صدور ویزای الکترونیکی هندوستان:

طبق اعلام وزارت امور خارجه هندوستان حداکثر زمان پردازش درخواست ویزا متقاضیان طی ۷۲ ساعت از زمان پرداخت هزینه ویزا به طول خواهد انجامید.

نکته ای که در اینجا باید به آن توجه کرد متقاضیانی که به پاکستان سفر داشته اند ممکن است زمان بیشتری برای صدور منتظر بمانند.

برای اطلاع از انواع ویزاها و مشاوره تخصصی با کارشناسان ما در دفتر تهران تماس بگیرید.

تماس تهران ۱۷۶۵

دفتر تهران ۲۲۰۱۲۵۸۶

تماس مستقیم واتساپ:۰۹۱۲۰۰۴۵۲۵۷

VISA@NILAGASHT.COM

ویزای انگلستان

شرایط و مدارک جهت اخذ ویزای انگلستان

انگلستان بزرگ‌ترین کشور بریتانیا است و لنـدن پایتخت انگلستان مهمترین و بزرگترین شهر بریتانیا با جمعیتی در حدود ۹ میلیون نفر یکی از مراکز عمده توریستی, تجاری, مالی, سیاسی و فرهنگ و هنر در اروپا و جهان معاصر به حساب می‌آید. ‌ وجود صدها جاذبه، کیلومترها نوار ساحلی، تاریخ و فرهنگ منحصر‌به‌فرد باعث شده است تا گردشگران بسیاری علاقه‌مند سفر به انگلستان شوند.

انواع ویزای انگلستان

  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای کار
  • اخذ ویزا از طریق ازدواج

 

وقت سفارت VFS  انگلستان

اولین مرحله برای اخذ وقت سفارت انگلستان، پر کردن فرم درخواست وقت سفارت انگلیس است. این فرم باید به زبان انگلیسی تکمیل شود. این فرآیند تنها از طریق وب‌سایت رسمی سفارت انگلستان مقدور است. ابتدا به آدرس www.visa4uk.fco.gov.uk مراجعه کنید، نوع ویزای درخواستی را انتخاب کرده و فرم مربوطه را پر کنید. سپس آن را ثبت کنید. بعد از آن که موفق به رزرو وقت سفارت شدید ۳ ساعت وقت دارید تا هزینه آن را پرداخت کنید. قابل ذکر است رزرو وقت برای مرکز درخواست ویزای ایران آسان نیست و معمولاً متقاضیان ایرانی یکی از کشورهای همسایه (ترکیه یا امارات) را برای تحویل مدارک انتخاب می‌کنند.

مدت اعتبار ویزای انگلستان

ویزای انگلستان به مدت شش ماهه، یک ساله و پنج ساله و ده ساله صادر می‌شود.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای انگلستان

  • اصل و کپی از تمامی صفحات پاسپورت فعلی روی برگه  A4 (اعتبار پاسپورت باید ۶ ماه بیشتر از مدت زمان سفر به انگلیس باشد)
  • اصل و کپی از تمامی صفحات پاسپورت‌های ۱۰ سال گذشته حتی صفحات سفید روی برگه  A4
  • دو قطعه عکس ۳٫۵ * ۴٫۵
  • اصل دعوتنامه از بستگان یا دوستان (از طرف میزبان مدارک ذیل مورد نیاز است: حساب بانکی، مدارک شغلی و فیش حقوقی، سند ملکی یا اجاره‌نامه در انگلستان، آخرین برگ مالیاتی پرداخت‌شده، قبوض پرداختی مانند آب، برق یا گاز)
  • رزرو رسمی هتل در صورت عدم وجود دعوتنامه
  • اصل و ترجمه سند ازدواج در صورت تأهل
  • اصل و ترجمه شناسنامه
  • برگه پرینت‌شده فرم درخواست وقت سفارت انگلیس و تأییدیه‌ای که سفارت انگلیس پیش از شروع مصاحبه به شما خواهد داد.
  • اصل تمکن مالی و گردش‌های حساب شخصی به زبان لاتین در ۶ ماه گذشته، یا سپرده‌های بانکی
  • اصل و ترجمه سند ملکی
  • ترجمه کارت پایان خدمت (برای آقایان)
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی:

کارفرمایان: روزنامه رسمی، آگهی آخرین تغییرات، لیست بیمه و فیش حقوقی ۳ ماه آخر کارمندان شرکت، تمکن و پرینت بانکی ۶ ماه آخر شرکت

صاحبان مشاغل آزاد: جواز کسب یا پروانه بهره‌برداری، لیست بیمه و فیش حقوقی ۳ ماه آخر کارگران

پزشکان: پروانه طبابت، کارت نظام پزشکی، پروانه مطب، لیست پرداخت بیمه

تجار: کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، لیست پرداخت بیمه

کارمندان: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ شرکت با ذکر درآمد و سابقه کار متقاضی، فیش حقوقی ۳ ماه آخر متقاضی، لیست بیمه ۶ ماه آخر متقاضی

بازنشستگان: حکم بازنشستگی، فیش حقوقی ۳ ماه آخر متقاضی

 

 

برای اطلاع از انواع ویزاها و مشاوره تخصصی با کارشناسان ما در دفتر تهران تماس بگیرید.

تماس تهران ۱۷۶۵

دفتر تهران ۲۲۰۱۲۵۸۶

تماس مستقیم واتساپ:۰۹۱۲۰۰۴۵۲۵۷

VISA@NILAGASHT.COM

انواع ویزای ایران

ویزای ایران دارای سیزده نوع می‌باشد که ازجمله مهم‌ترین آنها می‌توان به ویزای سیاسی، زیارتی، سیاحتی، ویزا جهت مسابقات ورزشی، ویزای تحصیلی، ویزای کاری (مخصوص خدمه هواپیمایی، قطار و غیره)، ویزا برای خبرنگار و ویزای تجاری اشاره نمود.

به‌صورت کلی کشور ایران برای متقاضیان ورود به ایران سیزده نوع ویزا صادر می‌کند:

  •  برای تمامی گروه ورزشکاران
  •  برای توریست‌ها و گردشگران کشورهای مختلف دنیا
  • ویزای ایران برای زائران از کشورهای مختلف جهان
  • ویزای سیاسی که برای مقامات دولتی و سیاسی صادر می‌شود.
  • ویزای تحصیلی مخصوص کسانی که تمایل دارند در ایران به تحصیل بپردازند.
  • ویزای کار مخصوص کسانی است که می‌خواهند برای کار کردن وارد ایران شوند.
  • ویزای خدمه حمل‌ونقل مانند مهمانداران هواپیما، کارکنان قطار و وسایل نقلیه عمومی
  • ویزای خبرنگاران، عکاسان و روزنامه‌نگاران که جهت پوشش رویدادهای خبری یا تهیه گزارش و اخبار وارد کشور ایران می‌شوند.
  • ویزای تجاری مخصوص آن دسته از افرادی که تمایل دارند کارهای تجاری در ایران انجام دهند.
  • ویزای کارشناسان و بازرگانان که برای مدتی مشخص وارد کشور ایران می‌شوند.
  • ویزای ازدواج در کشور ایران.
  • ویزا برای اتباع خارجی که قصد بازگشت به کشور خود را دارند و در مدت سه ماه باید به کشور ایران برگردند.
  • ویزا جهت مقیم هایی می‌باشد که پس از خروج از ایران قصد بازگشت ندارند.

اداره روادید وزارت امور خارجه ایران انواع ویزاهای تعریف شده توسط دولت جمهوری اسلامی را ارائه می کند. حال آنکه به دلیل برخی ملاحظات و روابط سیاسی، ارائه برخی از انواع ویزا برای شهروندان برخی از کشورها صرفا از طریق نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران و به صورت حضوری امکان پذیر خواهد بود.

با توجه به مناسبات سیاسی، امکان ارائه برخی از روادیدهای جمهوری اسلامی ایران برای شهروندان برخی از کشورها امکان پذیر نمی باشد. شهروندان این کشورها (آمریکا، کلمبیا، انگلیس، کانادا، بنگلادش، سومالی پاکستان، هندوستان، افغانستان، اردن و عراق) قبل از ورود به ایران باید به کنسولگری ایران در کشورهای خود یا نزدیکترین مرکز سیاسی ایران به محل اقامت آنها مراجعه کنند و از آنجا برای دریافت ویزای ایران اقدام نمایند.

انقضای گذرنامه

برای ثبت درخواست انواع ویزای ایران، داشتن گذرنامه معتبر که حداقل شش ماه از تاریخ انقضای آن باقی مانده باشد الزامی است. بدیهی است از ثبت درخواست ویزا با گذرنامه های در حال انقضای کمتر از شش ماه جلوگیری بعمل می آید.

اعتبار ویزا

هنگام صدور ویزا جمهوری اسلامی ایران، اطلاعات مربوط به بازه زمانی اعتبار ویزا درج می گردد. بدیهی است عدم مسافرت به ایران در طول این مدت به منزله باطل شدن ویزای صادر شده خواهد بود و درخواست کننده نیاز به ثبت درخواست مجدد ویزا خواهد داشت.

  • اعتبار انواع ویزای ایران شامل ویزای سه‌ماهه، شش‌ماهه و همچنین یک‌ساله می‌باشد.
  • در ویزاهای سه ماهه، به مدت سی روز افراد می‌توانند در ایران اقامت داشته باشند.
  • برای ماندن بیش از سی روز در کشور ایران باید دوباره ویزا تقاضا نمایید.

قابل توجه متقاضیان اخذ روادید از طریق فرودگاه های بین المللی ایران به اطلاع می رساند متقاضیان ورود به جمهوری اسلامی ایران که قصد دارند روادید خود را از طریق فرودگاه های بین المللی ایران دریافت نمایند، به منظور تسریع در صدور روادید، حداقل دو روز قبل از سفر در این خصوص اقدام نمایند.

بعد از تکمیل فرم درخواست روادید، برگه تایید ثبت نام را چاپ نمایید. ارائه این برگه به گیشه روادید فرودگاه الزامی می باشد.

تبعه کشورهایی که امکان دریافت روادید فرودگاهی ایران را دارا می باشند، باید هزینه های مربوط به روادید را با ارز یورو در فرودگاه به گیشه بانک پرداخت نمایند.

کشورهای معاف از روادید

با توجه به قوانین بین المللی و توافقات بینابین، امکان ورود به کشور ایران برای تبعه برخی از کشورها بدون دریافت روادید از طریق روال مرسوم فراهم گردیده است. این افراد می توانند در مبادی ورودی با توجه به قوانین و شرایط تعیین شده، مجوزهای لازم برای ورود را کسب نمایند.

اتباع کشورهای آذربایجان، بولیوی، ترکیه، سوریه، لبنان، گرجستان، ارمنستان، ونزوئلا، مصر و مالزی شامل قوانین لغو روادید مطرح شده خواهند بود. اتباع این کشورها دقت داشته باشند که مدت اقامت آنها در ایران محدود می باشد. به طور مثال اتباع کشور سوریه ۹۰ روز، کشور مصر ۲۰ روز و اتباع کشور آزربایجان به مدت ۱۵ روز می توانند بدون اخذ ویزا در ایران اقامت داشته باشند.

امور خارجه

جهت اخذ ویزای ایران با کارشناسان نیلاگشت در تماس باشید.

تماس تهران ۱۷۶۵

تماس ۲۲۰۱۲۵۸۶

تماس مستقیم واتساپ:۰۹۱۲۰۰۴۵۲۵۷

VISA@NILAGASHT.COM