نیلا گشت

الهيه-مريم شرقى-پلاك ٦٤
ایمیل: Info@nilagasht.com
1765 (تماس از تهران)
تلفن: 22012586-021

شماره تماس تلگرام: ۰۹۱۲۰۲۱۲۵۸۶

ویزای طلایی پرتقال

ویزای طلایی پرتقال

ویزای طلایی پرتقال

اشتراک در شبکه های اجتماعی

ویزای طلایی پرتقال

 

ویزای طلایی پرتقال

از جولای ۲۰۱۵، دولت پرتقال یک برنامه اقامتی را معرفی نمود که درهای این کشور را به روی شهروندان سایر کشورها باز کرد. با اقدام در این برنامه، اجازه اقامت در پرتقال با خرید ملکی به ارزش ۳۵۰هزار یورو مقدور خواهد بود؛ با این شرط که از ساختن آن ملک بیش از ۳۰ سال گذشته باشد یا در منطقه‌ای واقع شده باشد که شهرداری آن شهر اجازه داده است. از مزایای این برنامه می‌توان به قیمت مناسب ملک خریداری شده توسط متقاضی، سرعت بالا و منطقی بررسی پرونده و حداقل شرایط لازم جهت اخذ اقامت اشاره نمود.

 

ویزای طلایی پرتقال

 

پس از ۵ سال، سرمایه‌گذار و خانواده‌اش می‌توانند برای دریافت پاسپورت کشور پرتقال درخواست داده و تشکیل پرونده بدهند. با توجه به مطالب ذکر شده، اخذ ویزای طلایی پرتقال یکی از بهترین مسیرهایی است که می‌توان شهروندی یک کشور اروپایی را به دست آورد.

 

شرایط مورد نیاز

  • دارا بودن ملیتی غیر از ملیت کشورهای عضو اتحادیه اروپا
  • سن بالای ۱۸ سال
  • عدم سوء‌پیشینه در کشور محل تولد متقاضی
  • افتتاح حساب بانکی در کشور پرتقال
  • قرار گرفتن تحت پوشش بیمه درمانی در کشور پرتقال

 

مزایای «ویزای طلایی» پرتقال

  • اخذ اقامت و زندگی و نیز اجازه کار در کشور پرتقال
  • امکان سفر بدون ویزا به کشورهای محدوده شنگن (۹۰ روز در هر ۶ ماه)
  • امکان تبدیل اقامت به شهروندی پس از ۵ سال
  • امکان اقدام برای خانواده درجه اول (همسر، فرزندان و والدین) ذیل یک پرونده

 

بدون نظر

ارسال دیدگاه

20 − هجده =

طراحی سایت