نیلا گشت

الهيه-مريم شرقى-پلاك ٦٤
ایمیل: Info@nilagasht.com
1765 (تماس از تهران)
تلفن: 22012586-021

شماره تماس تلگرام: ۰۹۱۲۰۲۱۲۵۸۶

ویزای طلایی پرتغال

ویزای طلایی پرتقال

ویزای طلایی پرتغال

اشتراک در شبکه های اجتماعی

یکی از روش های سریع دریافت اقامت پرتغال ویزای طلایی پرتغال ” گلدان ویزا” هست. این برنامه برای افرادی که ملیتی خارج از اتحادیه اروپا دارند و درصدد گرفتن ویزای کشورهای اروپایی هستند، مناسب است. با نیلاگشت همرا باشید تا شرایط کلی و مزایای اصلی ویزای طلایی پرتغال را خدمتتان معرفی کنیم.

شرایط کلی

• پس از ۵ سال اقامت در کشور پرتغال میتوان برای دریافت اقامت دائم این کشور درخواست نمود
• پس از ۶ سال نیز می توان برای تابعیت و پاسپورت پرتغال اقدام نمود
• دریافت تابعیت این کشور مستلزم اثبات رابطه ی سیاسی و عاطفی شخص با آن می باشد
• شخص متقاضی اخذ تابعیت باید به قانون اساسی این کشور اشراف داشته و به آن احترام بگذارد
• عدم ارتکاب جرم و تخلف در طول اقامت شخص در کشور پرتغال
• تسلط به زبان پرتغالی از جمله ملزومات برای دریافت تابعیت و پاسپورت پرتغال است
• یکی از بهترین و سریعترین روش های سرمایه گذاری و دریافت اقامت کشور اروپایی می باشد.

• فرزندان بالای ۱۸ سال و پدر و مادر متقاضی درصورتی که تحت تکفل باشند امکان قرارگرفتن در این پرونده اقامتی را دارند. فرزندان تحت تکفل یعنی ازدواج نکرده باشند و مشغول به تحصیل باشند و از طرف متقاضی ساپورت مالی می شوند. فرزندان حق تحصیل رایگان در سیستم تحصیلی کشور پرتغال را دارند.

دریافت ویزای طلایی پرتغال:

شرایط استثنایی دریافت گلدن ویزای کشور پرتغال و اقامت و ویزای آزاد اتحادیه اروپا از طریق سرمایه گذاری در کشور پرتغال:

• دریافت گلدن ویزا اقامت کشور پرتغال از طریق سرمایه گذاری با مبلغ ۲۸۰ یا ۳۵۰ هزار یورو (بسته به پروژه انتخابی) امکان پذیر می باشد. مبلغ سرمایه گذاری در پروژه های مورد تایید دولت سرمایه گذاری می شود که بعد از پنج سال به متقاضی پس داده خواهد شد.
• انتقال ۱ میلیون یورو به پرتغال

• مدت زمان دریافت اقامت اولیه پرتغال کمتر از یک سال می باشد
• خرید ملک
• سرمایه گذاری به ارزش ۵۰۰ هزار یورو در املاک و مستغلات این کشور(متفاوت بودن قیمت املاک در این کشور با توجه به نوساز کی بودن یا نبودن آنها و موقعیت آنها در نقاط مختلف کشور)
• خرید ملک به ارزش دست کم ۳۵۰ هزار یورو در بافت فرسوده با قدمتی بیش از ۳۰ سال
• سرمایه گذاری دست کم ۳۵۰ هزاریورو در بخش تحقیقات علمی
• سرمایه گذاری ۵۰۰ هزار یورو در کسب و کارهای کوچک و متوسط پرتغال
• سرمایه گذاری ۲۵۰ هزار یورو در امور هنری و فرهنگی
• این مدت می تواند دو دوره ۲ ساله تا ۵ سال افزایش یابد. گلدن ویزا در نهایت اعتباری ۵ ساله دارد و در سال ششم متقاضی می تواند برای دریافت پاسپورت اقدام نماید.

مزایا ویزای طلایی پرتغال

• سفر به تمامی کشورهای عضو پیمان شنگن بدون ویزا
• کوتاه بودن فرایند دریافت اقامت (حدودا ۶ ماه)
• امکان زندگی و اجازه کار در کشور پرتغال در طول دوران اقامت موقت
• اخذ اقامت برای اعضای خانواده
• حداقل مدت زمان اقامت اجباری
• مالیات بسیار اندک بر سرمایه گذار
• اخذ اقامت دائم پس از پنج سال
• عدم نیاز به مدت زمان،مدرک تحصیلی و رزومه کاری
• اخذ ششهروندی و پاسپورت پرتغالی در سال ششم
• برخورداری از خدمات درمانی
• امکان تحصیل رایگان فرزندان در مدارس

بدون نظر

ارسال دیدگاه

یازده + 18 =

طراحی سایت