نیلا گشت

الهيه-مريم شرقى-پلاك ٦٤
ایمیل: Info@nilagasht.com
1765 (تماس از تهران)
تلفن: 22012586-021

شماره تماس تلگرام: ۰۹۱۲۰۲۱۲۵۸۶

اخذ اقامت کانادا با سرمایه گذاری کبک

اخذ اقامت کانادا با سرمایه گذاری کبک

اخذ اقامت کانادا با سرمایه گذاری کبک

اشتراک در شبکه های اجتماعی

یکی از روشهای آسان برای اقامت درکانادا ویزای سرمایه گذاری است. افراد بسیاری هستند که سن شان بالاتر از ۳۵ سال است ، توانایی آوردن نمره ایلتسن بالای ۶.۵ را نداشته ویا حتی ممکن است به دلیل مشمول بودن فرزندشان اجازه خروج از کشور نداده باشند.

 

به همین دلیل بر آن شدیم یکی از روشهای معقول برای این افراد در این مقاله معرفی میکنیم یعنی ویزای سرمایه گذاری کبک که ازسوی دولت به نام برنامه اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری در کبک نامیده شده است.

 

استان فرانسوی زبان کبک کانادا همواره برنامه های متعددی برای جذب  مهاجران چه از طریق ( skill worker ) یا سرمایه گذاری ارائه میدهد .در جدیدترین برنامه ی  خود به نام سرمایه گذاری کبک  ۲۰۱۸  ( Quebec Immigrant Investor Program ) امکان اقامت دائم را به فرد متقاضی وخانواده او از ابتدای ورود به خاک کانادا میدهد.

 

دستور العمل این برنامه اقامتی(کانادا از طریق سرمایه گذاری در کبک)  در ۲۸ مارچ سال ۲۰۱۸ اعلام شده است اما به دلیل استقبال زیاد از این برنامه اقامتی تا شهریور ماه ۱۳۹۸ تا آخر آگوست ۲۰۱۹  این برنامه تمدید شده است .

 

اما این برنامه تفاوتی هایی با برنامه قبلی خود داشته است که درآن میزان دارایی خالص شخص متقاضی برای گرفتن اقامت از یک میلیون و ششصد هزار دلار به ۲ میلیون دلار افزایش یافته است . علاوه برآن مبلغ سرمایه گذاری که نزد دولت کبک قرار میگیرد در برنامه های گذشته اقامتی ۸۵۰ هزار دلار بوده که در این برنامه ( سرمایه گذاری در کبک) به یک میلیون ودویست هزر دلار افزایش یافته است .این را باید یادآ ور شد که در برنامه قبلی ۱۹۰۰ پرونده پذیرش شده بود.

اما شرایط اقامت کاناد از طریق سرمایه گذاری کبک:

 

  • شخص در خواست کننده با ملیت خارجی و دارای ۱۹ سال سن به بالا داشته باشد و تمایل به زندگی یا سرمایه گذاری در کبک را نیز داشته باشد.
  • دارای سابقه مدیریت حداقل دو سال در ۵ سال گذشته در یکی از کسب وکار ها مانند: پروانه کسب، داروخانه، شرکت، دندانپزشک
  • شخص در خواست کننده یا همسر وی دارای ۲٫۰۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا دارایی ملکی یا پول باشند وآن را با سند یا مدارک بانکی نیز نشان دهند.
  • بتوانند در کبک از طریق یک موسسه مالی به اندازه ۵ سال مبلغ ۱,۲۰۰,۰۰۰ دلار کانادا سرمایه گذاری کنند و این پول بدون سود بعد از  ۵ سال با تضمین دولت کبک عودت داده خواهد شد.
  • متقاضی امتیاز لازم از سن و مدرک تحصیلی خود کسب کند.
  • اگر بخشی از دارایی دومیلیون دلاری از ارث یا هدیه باشد، باید حداقل ۶ ماه از تاریخ آن گذشته باشد.
  • شرکت سرمایه گذار یا نماینده آن شخص دارای دفتر مرکزی در کبک باشد.
  • متقاضی بتواند درآمد خود را به صورت قانونی طبق فرمت مورد نظر دولت کبک ارائه کند.

 

همچنین برای کسانیکه دارای دارایی ثابت ۲ میلیون دلار کانادا و سابقه مدیریت یک کسب و کار طی ۵ سال گذشته را دارا میباشند که در بالا اشاره شده بود امکان شروع و اخذ اقامت دائم کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک امکان دارد.

 

شغل هایی مناسب برای خواست برای این برنامه اقامتی کنند به شرح زیر است:

 

  • شخص در خواست کننده سهامدار یا مدیرعامل یا رئیس هیات مدیره یک شرکت خصوصی یا دولتی باشد
  • پزشک عمومی یا متخصص دارای پروانه مطب مانند چشم پزشکی باشد
  • جراح یا متخصص مشغول به کار در بیمارستان یا مطب باشد
  • دندانپزشک دارای پروانه مطب یا مشغول به کار در درمانگاه یا کلینیک باشد
  • دکتر داروساز دارای پروانه تاسیس داروخانه یا مدیر بخش دارویی باشد
  • صاحب مغازه دارای پروانه کسب معتبر باشد
  • وکیل دادگستری دارای پروانه وکالت یا موسسه حقوقی باشد
  • تولید کننده دارای پروانه وزارت صنایع باشد
  • وارد کننده یا صادرکننده دارای کارت بازرگانی، مقیم ایران یا خارج از کشور باشد
  • مهندسین عمران و معمار دارای پروانه اشتغال به کار مهندسی باشند
  • مدیر رده بالا در شرکت های خصوصی معتبر باشد

 

اما مزایای برنامه اقامتی سرمایه گذاری کبک چیست؟

  • این برنامه اقامت مختص افرادی است که توانایی گرفتن نمره آیلتس بالای ۶٫۵ را نداشته و بدون مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه اقامت کانادا را دریافت کنند
  • نیاز به تحصیلات دانشگاهی برای شخص متقاضی وجود ندارد
  • محدودیت سنی وجود ندارد
  • از مزایای دیگر به راحتی میتوانید از این برنامه اقامتی( سرمایه گذاری کبک) کانادا به عنوان شهروند دائم در آنجا زندگی کنید
  • هیچ گونه قید و شرط کارآفرینی مانند برنامه های دیگر کانادا در این برنامه اقامتی وجود ندارد
  • روند اقدام این برنامه ( سرمایه گذاری کبک) آسان است و مدارک بیشمار و نامشخص لازم ندارد
  • علاوه بر دریافت اقامت برای خود اقامت را به همسر و تمام فرزندان تا ۲۲سال اعطا می کند
  • شرط اقامت در استان کبک را در این برنامه وجود ندارد
  • دارایی همسر به عنوان دارایی درخواست کننده اصلی نیز محسوب خواهد شد

 

برای اطلاعات بیشتر و نحوه آشنایی با این پروسه برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری کبک میتوانید با همکاران ما در بخش ویزا و اقامت کانادا تماس بگیرید و آنها شما راهنمایی خواهند کرد.

 

بدون نظر

ارسال دیدگاه

هفده − چهار =

طراحی سایت